Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
63 berichten.
Nikita, Diego en cookiemonster Vince heeft geschreven op augustus 13, 2020:
Een zeer leuke cakesmash fotoshoot gedaan voor ons 1jarig cookiemonster. Was een geweldige ervaring met prachtige foto’s als eindresultaat. Zeker een aanrader en komen zeker terug.
Fenna heeft geschreven op juli 25, 2020:
Het was een super ervaring voor onze dochter . Ze heeft er enorm van genoten . Zeker een aanrader ! Binnen enkele maanden doen we dit zeker nog eens terug
Michelle couwenberg heeft geschreven op juli 2, 2020:
Voor de eerste keer een “echte” fotoshoot laten maken van ons zoontje die 1 jaar werd. Tijdens de Corona werd het natuurlijk uitgesteld maar Fernanda nam meteen contact op nadien en we konden als eerste gaan. Beetje nerveus was ik wel, maar we kwamen binnen bij Fernanda thuis en ze toverde al meteen een lach op Noah zijn gezichtje! Toen wist ik al dat het ging lukken. Super leuke shoot gehad, mooie foto’s van Noah zijn eerste verjaardag! We zijn super blij met het eindresultaat en gaan zeker nog een langst gaan bij haar! Dikke merci Fernanda!
Zoé Van Wonterghem heeft geschreven op juni 18, 2020:
Onze beide prinsesjes mochten voor de lens van Fernanda poseren voor een newborn shoot. Wat zijn we blij met deze mooie foto's/herinneringen aan hun eerste levensweken 🥰. Beiden waren zeer actieve babies, maar Fernanda kreeg ze toch in een diepe slaap wat resulteerde in mooie plaatjes. Een echte aanrader voor iedereen!
Nitha & the crew heeft geschreven op juni 18, 2020:
Fernanda heeft voor ons al enkele mooie kostbare momenten mogen vastleggen met haar lens. Onze zoon en de meisjes (Hondjes) stonden graag als model, de ene al wat liever dan de andere. Fernanda heeft het geduld om iedereen mooi in beeld te krijgen. Leuke locatie voor handen! De resultaten spreken voor zich. Super fier op onze crew. Tot binnekort
Veerle Goyvaerts heeft geschreven op juni 18, 2020:
Eindelijk het moment van de newborn fotoshoot! We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg over wat er die dag ging gebeuren en welke accessoires we mochten kiezen. Je was heel lief en zachtaardig met Fem en Senne waardoor Fem zich direct op haar gemak voelde (wat nauwelijks voorvalt 😊). De communicatie verliep heel vlot en we kregen dezelfde dag nog een preview op Facebook die we met trots aan onze familie en vrienden konden laten zien. Het was een moeilijke opgave om uit al de prachtige exemplaren een aantal foto's te kiezen. Tijdens de fotoshoot hield je rekening met onze wensen maar ook daarna met het bewerken van de foto's. Een absolute aanrader dus! Fernanda je bent een top fotografe die haar werk met heel veel passie uitvoert! Bedankt voor alles en graag tot ziens!
Ellen De Prins heeft geschreven op juni 18, 2020:
Fotoshoot werd wegens Corona jammer genoeg verschillende malen uitgesteld maar wat was ik blij toen de dag eraan kwam maar toch ook met een klein hartje.. mijn twee jongens hebben namelijk niet echt een zittend gat.. maar wat stelde Fernanda me op mijn gemak en wat een engelen geduld. Het werd een pittige sessie maar wat een prachtig eindresultaat. Met veel mooie foto's van De broers samen, ons gezinnetje en de jongens apart. Wat een top ervaring!
Sammy, Sarah en Lilou heeft geschreven op juni 18, 2020:
wat een gastvrijheid. Niets is te veel. Engelen geduld en tijd zijn woorden die het perfect omschrijven. Een leuke babbel en super mooie foto's! Wij komen zeker terug
Priscilla Thibos heeft geschreven op juni 18, 2020:
Ik heb het altijd geweten dat ik een fotoshoot wilde doen van mijn kindje bij Digidroom. De papa van mijn prinsesje was daar niet zo voor. Wat ben ik blij dat ik toch mijn willetje heb doorgedreven want wat een professionalisme, zachtheid en liefde waarmee er met Eliana werd omgegaan. Binnenkort verdeel ik de fotoalbum en kader met heel veel spijt in mijn hart. Wij zijn uit elkaar en de papa van mijn lieverd wil nu toch de foto’s splitsen. Wat zou ik zo blij zijn met een prachtige foto van mijn dochtertje om mijn nieuwe thuis in te richten💕 Ik zou het zo weer overdoen, dat moment. Ik liep over van trots en geluk. Bedankt Fernanda, om me dat moment te geven!
Marjan Verwerft heeft geschreven op juni 6, 2020:
Fernanda, je bent een super gepassioneerde, lieve, geduldige dame die topfoto's maakt. De newborn sessie was fantastisch aangepakt toen Lev geen zin had om in slaap te vallen. Uiteindelijk is het je toch gelukt en wat een resultaat. Nu met de fruitsplash had Lev ook weer een eigen willetje. Splashen had hij geen zin in maar eten heeft hij als de beste gedaan 🙂 ook hier was het resultaat weer fantastisch. Wij komen zeker nog terug voor een familieportret als hij wat ouder is. Wij raden dan ook iedereen aan om een sessie bij jou te doen.