Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
15 berichten.
Kimberly schreef op juni 22, 2019:
Ik kom al verschillende jaren bij Fernanda.. Wat ik enkel kan zeggen is wat voor een prachtige liefdevolle persoon zij wel niet is! Ze heeft zoveel passie voor haar job niet tegenstaande hoe zij omgaat met kindjes ongeacht de leeftijd! Ze is zooo goed met kindjes!! Ze heeft mijn dochter werkelijk zien groot worden voor de lens.. Ik blijf nog steeds fan van op de eerste rij! Een echt toppertje!!!
Lynne schreef op juni 21, 2019:
Ik heb reeds verschillende shoots door Fernanda laten uitvoeren (1x newborn, 2x cakesmash). Ze weet steeds de kindjes op hun gemak te stellen. Onze Kobe en ons Brynn voelden zich meteen thuis. Voor hen was het van het begin tot het einde heel plezierig. Ze heeft zelfs de papa kunnen overtuigen om mee op de foto te gaan. Het resultaat was altijd GEWELDIG!
Cindy schreef op juni 8, 2019:
Op 26 mei hadden mijn dochter en ik een shoot geboekt met Fernanda. Wat een super ervaring. Voor ons beide was het de eerste keer en we werden meteen op ons gemak gesteld. De manier waarop Fernanda met Fientje omging was gewoon super. De afwerking van de foto's was ook heel goed en snel. En de bewerking en verwerking van mijn overleden zoontje Lowie* was ook fantastisch. Zo was hij er toch bij en is het echt een deel van ons gezin. Super gedaan!
Stefanie, mama van Féliz schreef op juni 5, 2019:
Een 2-tal weekjes geleden hebben wij van onze kleine meid een newborn shoot laten doen en wat waren we enthousiast met het resultaat.. WAUW! Fernanda zorgde ervoor dat ons meisje volledig op haar gemak was, waardoor ze de ganse shoot in dromenland zat. Dit leverde prachtfoto's op!! Zou dit aan iedereen aanraden, top!
Palinckx Stivie schreef op juni 4, 2019:
We hebben een newborn shoot laten doen. Ons kleintje heeft gans de tijd geslapen, wat prachtige foto's heeft opgeleverd. Alsook gezinsfoto's met als grootste uitdaging foto's met onze andere dochter van twee. Een echte peuter puber.. met ontzettend veel geduld en omkoperij zijn er toch enkele mooie foto's!! In het verleden ook een cake smash gedaan wat ook super leuke foto's heeft opgeleverd. Zeker een aanrader !
Barbara ceusters schreef op mei 21, 2019:
Wij hebben onze cake smash hier laten doen , ik ben meer dan tevreden . We hebben niet alleen mooie foto’s en aandenkens aan onze foto shoot maar we hebben ook enorm veel plezier gehad tijdens deze shoot . Lewis was lekker op zijn gemak en genoot ook tenvolle van de mooie maar ook lekkere taart . Ik kan iedereen digidroom aanraden zo een warm Persoon die zo veel gevoel heeft met de kleintjes en dan ook nog eens top foto’s afleverd !!
Evelien, mama Mila schreef op mei 20, 2019:
Vorige vrijdag hadden we onze 1e shoot, een fruitsplash voor onze 9 maand oude meid. Ze begon wat onwennig maar Fernanda bleef gewoon superrustig en dit voelde ons dochtertje want daarna was het plezier alom mét prachtig resultaat! Dankjewel!
Sofie, mama van Lilja en Moa schreef op mei 16, 2019:
We hebben onze kindjes al enkele keren laten fotograferen door Fernanda met steeds prachtige foto's als resultaat! Ze heeft een hele truukendoos om ze tot rust te brengen en slaagt er telkens weer in om hun aandacht, op de juiste momenten, naar de lens te trekken! Wij komen zeker terug!
Nele en Silas schreef op mei 10, 2019:
Wij hebben ondertussen enkele keren beroep kunnen doen op Fernanda. Met gevolg dat wij nu prachtige foto's in ons bezit hebben van onze 3 kindjes die wij enorm koesteren. Fernanda is een enorm lieve dame die tijd neemt voor de kindjes. Ze zorgt ervoor dat ze zich comfortabel voelen en volgt hun ritme. Zij luistert ook steeds naar je verhaal waardoor de foto's enorm persoonlijk worden. Zij is een warme dame waar wij ons steeds op ons gemak voelen. Daarvoor 'ne dikke merci' ?
Joyce Wauters schreef op mei 10, 2019:
Al paar keer heeft ons dochtertje voor de lens gestaan. En wat een mooie resultaten hebben we telkens gehad. Ongelooflijk om te zien met hoeveel liefde en passie de fotograaf haar werk doet. Ook hoe zij met ons dochtertje bezig is is geweldig om te zien. Ook neemt ze al haar tijd die ze nodig heeft. Echt ze is een aanrader wij komen zeker en vast nog regelmatig terug. Altijd mooie en leuke foto’s van haar. Als iemand vraagt voor iemand die mooie en kwalitatieve foto’s maakt of die ik aanbeveel is het digidroom toch hoor?? ons zie je bij niemand anders echt heel tevreden klanten zijn wij.