Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
90 entries.
Lynn wrote on 15/11/2021
We hebben intussen al drie keer foto's laten nemen door Fernanda. Elke keer weer legt ze pareltjes vast voor eeuwig. De manier waarop ze omgaat met kinderen is echt de max! Dankjewel Fernanda, om het elke keer opnieuw leuk te maken en herinneringen te bezorgen waar we later met veel plezier naar zullen terug kijken!
Nele en Silas wrote on 18/10/2021
Voor de 4e maal foto's laten maken door Fernanda. Zij is altijd even lief en vriendelijk. Neemt de tijd die nodig is zowel voor de ouders als voor de baby. Zij volgt ons ritme. Heel veel keuze en een gezellige ontspannen sfeer. Zeker en vast een aanrader! Topmadam!
Maaike wrote on 07/10/2021
Supper foto's , supper madam heel veel geduld gehad met ons kleintje.. Zeker voor herhaling vatbaar
Charlotte wrote on 29/09/2021
Zeer rustige en lieve dame die met veel passie prachtige foto's maakt.
Pires family wrote on 06/07/2021
We zijn zeer tevreden van de foto's van onze dochtertjes. De foto's zijn zeer naturel en de locatie was ook goed gekozen. Bedankt!
June Clarys wrote on 25/05/2021
Dit weekend hadden we een tweede fotoshoot met onze kleine man, deze keer stond er een melkbadsessie gepland. Ons ventje kon niet goed genoeg rechtop zitten voor het oorspronkelijk badje maar Fernanda kwam meteen met een oplossing. Van begin tot het einde zorgde Fernanda voor interactie met ons zoontje, ze deed ondertussen met ons een babbeltje. Het was heel aangenaam en dan hadden we de foto's nog niet gezien. En het waren weer stuk voor stuk pareltjes, geen gemaakte foto's maar echt hoe ons zoontje is. We zijn super tevreden van Fernanda en hebben daarom ook ineens al een cakesmash vastgelegd.
Bo Van Houtven wrote on 10/05/2021
Vorige week een leuke zwangerschapsshoot gehad bij Digidroom. En ondanks ik alleen voor de lens stond had ik het gevoel een echt moeder-dochter momentje te hebben gehad. De setting was helemaal mijn ding en had hoge verwachtingen van de foto's. De resultaten waren dan ook adembenemend mooi! Fernanda is niet alleen een goede fotografe maar ook een zeer aangename dame! Heel erg bedankt voor deze fijne ervaring!
Wendy wrote on 06/05/2021
Wat een warme, geduldige en supervriendelijke vrouw, die ook nog eens weet wat ze doet. Ons dochtertje van 10 maanden was direct op haar gemak, wat niet zo vanzelfsprekend is momenteel (verlatingsangst zodra ik haar neerzet). Fernanda voelde ook perfect aan wanneer onze meid het gehad had en het tijd was om even iets anders te doen. Een pak van mijn hart. Aangezien het een mini sessie was hadden we maar een half uurtje maar elke minuut werd gebruikt om mooie foto’s te maken. En het resultaat mag er zijn! Dankjewel Fernanda!! Wij zijn fan 🙂
Shauni, Kenny, Lynn en de hondjes wrote on 05/05/2021
Op 18/04/2021 hadden we een fotoshoot buiten van onze dochter Lynn met onze hondjes. Een hele uitdaging! Want zowel een kind en 2 honden mooi op beeld krijgen is geen simpele opdracht. Maar wat een MOOIE foto's heeft Fernanda gemaakt! Alles verliep heel los, waardoor de dochter zich volledig op haar gemak voelde. We kunnen alleen maar zeggen dat we enorm tevreden zijn! En dat we zeker nog eens terug komen! Nogmaals bedankt voor de mooie foto's! Groetjes, Shauni, Kenny, Lynn en de hondjes.
Shauni, Kenny, Lynn en de hondjes wrote on 05/05/2021
Fernand
Van den Bleeken Kato wrote on 14/04/2021
Omwille van de lockdown was onze afspraak normaal uitgesteld. Toch hadden we het geluk dat Fernanda nog een extra plaatsje had zodat we toch al de newbornshoot konden doen voor de nieuwe regels eventueel doorkwamen aangezien baby'tjes zo snel veranderen. Vol zenuwen werden we ontvangen door een prachtige, lieve en warme vrouw. Er werd alle tijd genomen die nodig was zodat de kindjes op hun gemak waren en lang had dit niet nodig. Dit was een zalig rustige ervaring waar we enorm van hebben genoten. Als we nog eens een fotoshoot zouden doen is dit het adresje waar we naar terugkeren. Bedankt voor het vastleggen van onze mooie herinneringen.
Dana wrote on 12/04/2021
Op 2 april hadden wij een cakesmash gepland voor onze dochter. Fernanda stelde haar onmiddellijk op haar gemak, alsook de grote broer die toch dat ietsiepietsie verlegen was. De cakesmash is supervlot verlopen, dochter en zoon duidelijk op hun gemak en dat is te zien is te zien aan het mooie resultaat dat we vandaag hebben mogen ontvangen! Wij zijn ontzettend fan van haar werk en dan rest ons nu alleen het moeilijkste nog, kiezen tussen al die mooie foto's!
Sharis wrote on 06/03/2021
Wij hebben vandaag een paint smash gedaan met onze dochter van 2 ! Ze heeft hier enorm van genoten .. Fernanda stelde onze dochter onmiddellijk op haar gemak met als resultaat prachtige foto's.
Stephanie wrote on 05/02/2021
Vandaag een super Julie-mama-dagje achter de rug en dit mede door een super fijne milk batch mini fotoshoot bij Fernanda. Het ontvangst is heel vriendelijk en verwelkomend. Zowel ik als Julie voelden ons snel op ons gemak. Julie was instant vrolijk door de aandacht van Fernanda en de shoot verliep super vlot. Fernanda is heel hulpvaardig en kindvriendelijk. Lang moest ik niet wachten op het resultaat, deze had ik dezelfde avond in mijn mailbox. Het zijn zeer mooie plaatjes om voor altijd te koesteren. Heel erg bedankt Fernanda! Ik kijk uit naar onze familie fotoshoot.
Lynn Eyckmans wrote on 03/02/2021
We hebben Digidroom leren kennen via foto's van vrienden en facebook. Van zodra we zwanger waren van ons eerste kindje hebben we onmiddelijk een newborn shoot geboekt bij Fernanda. Zonder dat we het wisten was onze wensenlijst groot naar settings en kledij toe. Tja dat heb je als je zoveel mooie foto's ziet passeren. Door de professionele en goede aanpak van Fernanda was onze wenselijst in een mum van tijd afgewerkt én het resultaat mag er zijn. Zelfs nog een paar extraatjes heeft Fernanda voor ons klaargespeeld. De persoonlijke aanpak was en is uniek. Wij zijn absoluut fan en weten waar naartoe in de toekomst! Dikke dank u wel Fernanda! Je bent een toppertje!