Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
106 entries.
Nancy wrote on 11/10/2022
Het was niet evident om tussen al deze mooie foto's te kiezen! Bedankt voor de kwaliteit, snelle service én geduld 🙂
Jessica wrote on 17/06/2022
Ik denk dat we ondertussen al 7 of 8 shoots hebben gehad bij Fernanda en we zijn niet van plan om er nu mee te stoppen! Juist weer een hele mooie zwangerschapsshoot gehad en binnenkort volgt de newbornshoot! Altijd super tevreden, wij blijven terugkomen!!
Natacha, Emélie & Vince wrote on 10/05/2022
Weer super tevreden over deze luxe cakesmash. Wat een toppertje is Fernanda toch. Weer super prachtige foto’s van mijn 2 schatjes. Wij boeken zeker nog wel eens een shoot 🥰 Doe zo verder x
Whitney wrote on 06/05/2022
Ik heb een familie sessie gewonnen via de facebook groep ''drukke mama's'' en wat een fantastische prijs was dat! Zo'n leuke dag, alles ging gemoedelijk en we waren direct op ons gemak. Ook onze dochter van 7 maanden en hond van 10 jaar vonden het fantastisch. Wat een mooie herinneringen die weer op beeld zijn vastgelegd. Fernanda weet echt hoe ze prachtige ''niet geposeerde'' foto's moet maken. wij boeken zeker nog eens een shoot bij haar! Bedankt!
Kathy wrote on 06/05/2022
Fernanda heeft dit super goed gedaan. Het is een hele lieve vrouw, ze gaat geweldig goed om met mijn kleine Nio. Ze is heel vlot in de omgang, je voelt je meteen op je gemak. Ik heb haar veel lastiggevallen 🤭 en toch bleef ze steeds vriendelijk en professioneel. De foto's zijn ook fantastisch uiteraard, ik zou haar iedereen aanraden. Prijs - kwaliteit valt ook zeker niet over te twijfelen, dit is het zeker waard. Ik ben heel blij dat ik haar gekozen heb voor de prachtige foto's van mijn zoontje.
Esther en Tim wrote on 15/03/2022
Fernanda ging op een lieve, rustige en zorgzame manier om met onze kindjes, wat geresulteerd heeft in prachtige foto's. Foto's waaruit wij niet konden kiezen omdat ze zo mooi zijn! Wanneer we verscheidene keren vroegen om dingen aan te passen, deed ze dit zonder enig probleem. Een absolute aanrader!
Liesbeth wrote on 15/03/2022
Bedankt Fernanda voor de mooie foto's! Hoewel je een onbekende was voor ons en ons zoontje van 2 jaar hadden we vanaf het eerste ogenblik een goed gevoel bij je waardoor het niet aanvoelde als een fotoshoot, maar eerder een leuk uitje naar de Kesselse Heide. Het leverde dan ook prachtige spontane beelden op en een leuke namiddag. Bedankt.
Sarah en Marthe wrote on 14/03/2022
Wat een feest dat we weer op foto mochten bij de altijd lieve Fernanda. Dochterlief was meteen op haar gemak en er werd geluisterd naar haar input. Het voelde net als 7j geleden bij de geboorteshoot als even relax foto's gaan nemen bij een vriendin. Het resultaat is ook adembenemend mooi maar goed natuurlijk een heel schoon kind 😜 Dank je lieve Fernanda,voor de fijne middag en de pareltjes van foto's
Eline wrote on 14/03/2022
Super blij met de mooie foto's van onze dochter Cézanne. Je ging heel rustig en professioneel aan de slag, zeker een aanrader!! Heel erg bedankt 🙂
Veronique wrote on 08/03/2022
Supper leuke foto's Twas een supper moment !! Dit was echt genieten Dankjewel !
Sanne en Jonas wrote on 11/01/2022
Een keuze maken tussen al deze foto's was een heel moeilijke opgave! Bedankt voor je professionele en warme ontvangst in deze toch wel bizarre tijd, je geduld en de aangename babbels tussendoor.
Sali wrote on 23/12/2021
Wat een mooie fotoshoot en heel geslaagde foto’s! Hier komen we zeker terug! De service was ook heel snel en goed!!
Joyce Wauters wrote on 18/12/2021
Ondertussen zijn we al vaste klant bij Fernanda en terecht want ze is echt een super goede fotograaf die haar job met hart en ziel doet. Denk dat onze meisjes dit jaar hier toch al zeker 4 keer voor haar lens hebben gestaan. Ze is echt super goed en stel dat ze eens geen zin hebben ofzo dan toch krijgt Fernanda het telkens klaar om ze op te beuren en ons met een fantastisch gevoel naar huis te laten gaan. En dan hebben we ook nog eens pracht van foto’s waar je altijd met een lach naar terug kijkt. Ik kan echt maar een iemand aanbevelen en dat is Fernanda. Ze weet echt wat ze doet en dit doet ze op een rustige en ontspannen manier en ze neemt echt haar tijd. En het resultaat mag er echt zijn. Dus echt allemaal daar naar toe als je prachtige foto’s wilt.
Elien Wouters wrote on 14/12/2021
6/12 hebben wij een newborn shoot gehad met ons zoontje Arthur. Daar hij 2 maanden te vroeg werd geboren hebben we onze datum een paar keer moeten wijzigen. Dit verliep allemaal heel flexibel. Ook onze hond mocht mee op de foto wat voor ons zeker een pluspunt was. Arthur had af een toe een moeilijk momentje maar werd door Fernanda altijd zeer goed getroost. Wij hebben er alvast een ervaring en mooie fotos bij. Heel erg bedankt
Tinne wrote on 13/12/2021
Ons Marthe werd onlangs 1 en mocht een leuke cakesmash doen bij digidroom. Wat een pret! Lekker smullen en ondertussen werden er leuke foto's getrokken in een rustige en warme sfeer! Gelukkig was er nadien de badsessie zodat ze ook relatief proper weer mee naar huis kon. Bedankt Fernanda voor de mooie foto's!