Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
19 berichten.
Tina Peeters schreef op augustus 9, 2019:
Super mooie foto’s , en vlotte communicatie !! Kindjes vonden het ook heel leuk om te doen ! Bedankt !!
Dorien schreef op juli 29, 2019:
Mijn zoontje Stan heeft de cakesmash/splash fotoshoot gehad. We vonden het beiden super leuk en we voelden ons ook snel op ons gemak! Wij komen zeker terug! Heel erg bedankt!! Xx
Lynn De Tey schreef op juli 29, 2019:
Een tijdje terug hadden we een cakesmash. Zowel mijn dochter als ik vonden het reuze! En wat een mooie foto's! Dankjewel en we komen zeker terug!
Sophie schreef op juli 22, 2019:
Wij hebben een mini zomer fotoshoot laten doen met onze dochter. Super mooie foto's ondanks ze niet gemakkelijk stil kan zitten 🙂 zeker een aanrader !
Kimberly schreef op juni 22, 2019:
Ik kom al verschillende jaren bij Fernanda.. Wat ik enkel kan zeggen is wat voor een prachtige liefdevolle persoon zij wel niet is! Ze heeft zoveel passie voor haar job niet tegenstaande hoe zij omgaat met kindjes ongeacht de leeftijd! Ze is zooo goed met kindjes!! Ze heeft mijn dochter werkelijk zien groot worden voor de lens.. Ik blijf nog steeds fan van op de eerste rij! Een echt toppertje!!!
Lynne schreef op juni 21, 2019:
Ik heb reeds verschillende shoots door Fernanda laten uitvoeren (1x newborn, 2x cakesmash). Ze weet steeds de kindjes op hun gemak te stellen. Onze Kobe en ons Brynn voelden zich meteen thuis. Voor hen was het van het begin tot het einde heel plezierig. Ze heeft zelfs de papa kunnen overtuigen om mee op de foto te gaan. Het resultaat was altijd GEWELDIG!
Cindy schreef op juni 8, 2019:
Op 26 mei hadden mijn dochter en ik een shoot geboekt met Fernanda. Wat een super ervaring. Voor ons beide was het de eerste keer en we werden meteen op ons gemak gesteld. De manier waarop Fernanda met Fientje omging was gewoon super. De afwerking van de foto's was ook heel goed en snel. En de bewerking en verwerking van mijn overleden zoontje Lowie* was ook fantastisch. Zo was hij er toch bij en is het echt een deel van ons gezin. Super gedaan!
Stefanie, mama van Féliz schreef op juni 5, 2019:
Een 2-tal weekjes geleden hebben wij van onze kleine meid een newborn shoot laten doen en wat waren we enthousiast met het resultaat.. WAUW! Fernanda zorgde ervoor dat ons meisje volledig op haar gemak was, waardoor ze de ganse shoot in dromenland zat. Dit leverde prachtfoto's op!! Zou dit aan iedereen aanraden, top!
Palinckx Stivie schreef op juni 4, 2019:
We hebben een newborn shoot laten doen. Ons kleintje heeft gans de tijd geslapen, wat prachtige foto's heeft opgeleverd. Alsook gezinsfoto's met als grootste uitdaging foto's met onze andere dochter van twee. Een echte peuter puber.. met ontzettend veel geduld en omkoperij zijn er toch enkele mooie foto's!! In het verleden ook een cake smash gedaan wat ook super leuke foto's heeft opgeleverd. Zeker een aanrader !
Barbara ceusters schreef op mei 21, 2019:
Wij hebben onze cake smash hier laten doen , ik ben meer dan tevreden . We hebben niet alleen mooie foto’s en aandenkens aan onze foto shoot maar we hebben ook enorm veel plezier gehad tijdens deze shoot . Lewis was lekker op zijn gemak en genoot ook tenvolle van de mooie maar ook lekkere taart . Ik kan iedereen digidroom aanraden zo een warm Persoon die zo veel gevoel heeft met de kleintjes en dan ook nog eens top foto’s afleverd !!