Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
45 berichten.
Dewil Sara schreef op december 9, 2019:
Wij hebben een ontzettende leuke newbornshoot achter de rug nu een 8tal weekjes geleden. Dit was een zeer aangename fotoshoot. Ons kleintje gaf ik in vertrouwen aan Fernanda. Ik was er eerst niet gerust in dat geef ik eerlijk toe , maar ze stelde ons gerust en was zo lief en zacht voor ons prinsesje. Ons meisje heeft er zelf niets van gemerkt. Zo flink dat ze was. Fernanda toverde onze prinses echt om tot een fotomodel. Verder liep de communicatie uitstekend en werden we goed op de hoogte gebracht. Het waren ook steeds heel duidelijke e-mails. Je krijgt waarvoor je betaald. Kwaliteit en kwantiteit zijn zeer top! De foto’s zijn afgewerkt en je kan zelf kiezen en dat is heel belangrijk ! Bedankt voor de top ervaring. Wij zijn er van overtuigd wij komen nog terug ! Elk moment willen we graag bij jou laten vastleggen. Dit omdat we er zo gerust in zijn dat het allemaal goed komt ! Toppie.
Gitte Reyntjens schreef op december 9, 2019:
Voor de eerste keer kwamen we met laïs ondertussen is laïs Al 4 jaar Hebben we leuke foto’s van toen ze een baby was en toen ze 1 Jaar was Nadien kwam loris aan de beurt. Ook leuke foto’s van baby en 1 jaar En nog beetje later kwam Loïc Ook dezelfde babyfoto’s En ondertussen ook al 1 jaar en ook prachtige foto’s !!!! Binnenkort nog eens van alle 3 ?. Alles was tipper de top in orde ?
Amy schreef op december 9, 2019:
In februari 2019 heb ik voor het eerst een foto shoot geboekt voor mijn 3 kindjes. Alle 3 onder de 5 jaar oud dus een hele uitdaging dacht ik. Niets was minder waar. Voor mijn jongste dochter waren er prachtige outfits ter beschikking, hele leuke props en mooie backgrounds. De foto's werden met veel geduld en liefde genomen met ontzettend mooie foto's als resultaat. Nogmaals enorm bedankt! Wij komen zeker terug. Groetjes Amy
Britt peeters schreef op december 9, 2019:
Wij hadden weer een newbornfotoshoot geboekt, voor ons 2de zoontje we zijn er weer heel content van. Heel leuke en afwisselende foto’s, ze hebben ook veel keuze in verschillende materialen en toebehoren. Wij zijn weer volop aan het genieten van de mooie foto’s, want ze zijn zo snel groot, nu al 5 maanden en ik kan al niet meer denken hoe klein hij wel was?.
Evi, mama van Olivia en Camille schreef op december 9, 2019:
In april een cakesmash laten doen voor de 1ste verjaardag van mijn tweeling. Een heel leuke ervaring, super lekkere cake, en chapeau om 2 van die deugenieten op de foto te krijgen ? zeker ook in het badje. De foto's waren dan ook super! Voor de kerstshoot zijn ze modelletje geweest, hier konden ze al weg kruipen en toch kwamen er weer prachtige foto's van ❤ zeker een aanrader!!!
Steven en Chantal schreef op december 9, 2019:
In 2013 begon alles met de newbornshoot van ons zoontje en sinds dan staat ze elk jaar klaar voor ons voor een nieuwe gezinsshoot. Dit jaar met de mooiste foto ooit op de brug in Antwerpen. Fernanda maakt parels van foto’s, geweldig om naar terug te kijken en te zien hoe de kinderen opgroeien door de lens van haar camera.
Sofie schreef op november 24, 2019:
Ontzettend flexibel om samen een gepast momentje te vinden, heel kindvriendelijk, zeer snelle service en heel mooi resultaat! Bedankt!!
Aurélie schreef op november 14, 2019:
De fotoshoot was heel leuk, zeker voor de kindjes. Ik ben super blij van de foto’s, ze zijn PRACHTIG.
Jessica Willems schreef op november 12, 2019:
Fernanda weet van aanpakken! Je doet dit met veel liefde, passie en vooral geduld naar de kindjes toe. In één woord TOP!
Axelle Le bon schreef op november 8, 2019:
Ik vond het een super ervaring! Super mooie foto’s en leuke ideeën! Top!