Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
80 entries.
Van den Bleeken Kato wrote on 14/04/2021:
Omwille van de lockdown was onze afspraak normaal uitgesteld. Toch hadden we het geluk dat Fernanda nog een extra plaatsje had zodat we toch al de newbornshoot konden doen voor de nieuwe regels eventueel doorkwamen aangezien baby'tjes zo snel veranderen. Vol zenuwen werden we ontvangen door een prachtige, lieve en warme vrouw. Er werd alle tijd genomen die nodig was zodat de kindjes op hun gemak waren en lang had dit niet nodig. Dit was een zalig rustige ervaring waar we enorm van hebben genoten. Als we nog eens een fotoshoot zouden doen is dit het adresje waar we naar terugkeren. Bedankt voor het vastleggen van onze mooie herinneringen.
Dana wrote on 12/04/2021:
Op 2 april hadden wij een cakesmash gepland voor onze dochter. Fernanda stelde haar onmiddellijk op haar gemak, alsook de grote broer die toch dat ietsiepietsie verlegen was. De cakesmash is supervlot verlopen, dochter en zoon duidelijk op hun gemak en dat is te zien is te zien aan het mooie resultaat dat we vandaag hebben mogen ontvangen! Wij zijn ontzettend fan van haar werk en dan rest ons nu alleen het moeilijkste nog, kiezen tussen al die mooie foto's!
Sharis wrote on 06/03/2021:
Wij hebben vandaag een paint smash gedaan met onze dochter van 2 ! Ze heeft hier enorm van genoten .. Fernanda stelde onze dochter onmiddellijk op haar gemak met als resultaat prachtige foto's.
Stephanie wrote on 05/02/2021:
Vandaag een super Julie-mama-dagje achter de rug en dit mede door een super fijne milk batch mini fotoshoot bij Fernanda. Het ontvangst is heel vriendelijk en verwelkomend. Zowel ik als Julie voelden ons snel op ons gemak. Julie was instant vrolijk door de aandacht van Fernanda en de shoot verliep super vlot. Fernanda is heel hulpvaardig en kindvriendelijk. Lang moest ik niet wachten op het resultaat, deze had ik dezelfde avond in mijn mailbox. Het zijn zeer mooie plaatjes om voor altijd te koesteren. Heel erg bedankt Fernanda! Ik kijk uit naar onze familie fotoshoot.
Lynn Eyckmans wrote on 03/02/2021:
We hebben Digidroom leren kennen via foto's van vrienden en facebook. Van zodra we zwanger waren van ons eerste kindje hebben we onmiddelijk een newborn shoot geboekt bij Fernanda. Zonder dat we het wisten was onze wensenlijst groot naar settings en kledij toe. Tja dat heb je als je zoveel mooie foto's ziet passeren. Door de professionele en goede aanpak van Fernanda was onze wenselijst in een mum van tijd afgewerkt én het resultaat mag er zijn. Zelfs nog een paar extraatjes heeft Fernanda voor ons klaargespeeld. De persoonlijke aanpak was en is uniek. Wij zijn absoluut fan en weten waar naartoe in de toekomst! Dikke dank u wel Fernanda! Je bent een toppertje!
Ilse Van Gorp wrote on 30/12/2020:
Wij hebben al 2 newborn shoots en een kerstmini laten doen bij Fernanda en elke keer weer zeer tevreden van het resultaat! Wat een prachtige foto's, iets om te koesteren voor het leven. Ze luistert goed naar je wensen, neemt ruim de tijd en heeft engelengeduld met kindjes. Echt een topfotograaf! In 2021 staat er nog een familieshoot op locatie gepland. Hier kijken wij al enorm hard naar uit! Zeker en vast niet de laatste 🙂
Inge wrote on 30/12/2020:
Onlangs newborn sessie laten doen bij Fernanda. Zo een super lieve en geduldige vrouw. Ons zoontje Seth wou niet slapen, maar Fernanda zorgt voor pracht foto’s. Super geduldig neemt ze rustig haar tijd om de allermooiste kiekjes vast te leggen van een bijzondere tijd van ons zoontje. Wij gaan in de toekomst nog vele shoots bij haar boeken!! Zeker weten!
Ann, Erwin en Kamiel wrote on 20/12/2020:
Sinds 2014 laten we jaarlijks door Fernanda een fotoreeks maken. Deze keer zijn we gaan wandelen in het Fort van Mortsel en maakte Fernanda en cours de route foto's, heel ontspannen. Met als resultaat weer een prachtgalerij foto's om uit te kiezen. Het is steeds weer een plezier om met Fernanda en haar camera op stap te gaan!
Tinne Schellekens wrote on 19/12/2020:
Door de lockdown van april moesten we iets langer wachten voor de newborn sessie, maar van zodra dit terug mocht konden we onze kindjes (Ella en Lotte) laten fotograferen. Met heel veel gedult en perfectionisme werden er heel mooie herinneringen vast gelegd. Super mooie kleerdjes waren daar ter beschikking. Goede service en snelle antwoorden op onze vragen. Zeker een aanrader! Dank je wel Fernanda.
Nathalie Vandooren wrote on 16/12/2020:
Wij hebben last minute nog een newborn sessie kunnen reserveren en wauw.. beste beslissing ooit! Fernanda heeft prachtige foto’s gemaakt van onze kleine Lukas. Ook heeft ze heel veel geduld en kan ze heel goed om met kindjes. Onze kleine man had nogal wat tijd nodig om in slaap te vallen voor een deel van de foto’s, en Fernanda zat hier niets mee in en hielp om ons zoontje rustig en slaperig te krijgen. Heel leuke achtergronden en “props” om leuke foto’s te creëren. Wij kijken al uit naar de volgende fotoshoot 🥰
Tessa E. wrote on 16/12/2020:
Zeer leuke en mooie cakesmash fotoshoot gedaan. Alles was tiptop in orde, ook was alles goed geregeld inzake corona. Heel mooie foto's als resultaat en de keuze was zeer moeilijk. De foto's konden we dag na de shoot al bekijken. Een super ervaring en we komen zeker terug als er ooit een tweede komt =)!
Inge Willemsen wrote on 16/12/2020:
Superblij met de foto's van onze kinderen! We hebben met onze 2 kinderen telkens een newborn shoot gedaan, met hele mooie foto's als resultaat!
Jorien Mertens wrote on 13/11/2020:
Een fijne ervaring! Met onze 3 kids in de kleine ruimte was een uitdaging, maar super hoe Fernanda ermee omging! Heel blij met de foto's van Moris en de familiefoto's. Erg bedankt!
Lynn Van Steen wrote on 03/11/2020:
leuke fotoshoot met onze twee dochters (1,5 en 4). 1,5 jaar is echt geen ideale leeftijd voor zo een shoot, maar uit de weinige momenten dat ze dan toch stilzat zijn echt voldoende en echt hele mooie foto's gekomen. Zeker doen!
Nikita, Diego en cookiemonster Vince wrote on 13/08/2020:
Een zeer leuke cakesmash fotoshoot gedaan voor ons 1jarig cookiemonster. Was een geweldige ervaring met prachtige foto’s als eindresultaat. Zeker een aanrader en komen zeker terug.