Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
52 berichten.
Britt peeters schreef op maart 9, 2020:
Wij hebben weer hele mooie foto’s gekregen van de sittersessie. Het was met een nieuwe achtergrond en wij zijn er heel blij mee, super mooi?
Vervloesem lies -joeri schreef op maart 4, 2020:
Geweldig lieve, geduldige en toffe dame! Direct op ons gemak, neemt alle tijd, hebben in alles mee een keuze mogen maken qua achtergrond, ondergrond, kleuren en materialen. Was ook ontzettend goed met onze "newborn" . Geld en tijd meer dan waard! Super mooie foto's als resultaat! ?
Katrien Vroom schreef op februari 9, 2020:
Babette wou heel graag de valentijn fotoshoot doen en dat was een hele fijne ervaring! Mijn dochter was heel snel op haar gemak en poseerde heel spontaan voor de camera. Dat laatste is iets wat ik zelf heel moeilijk gedaan krijg. Fantastisch dat er op een half uurtje tijd zo een mooie reeks foto's kan gemaakt worden! Het resultaat is echt super!
Soumaya Bendeche schreef op januari 27, 2020:
Ik kreeg een newborn sessie cadeau voor mijn dochtertje, Olivia. Het was een zeer leuke ervaring. Olivia was in zeer goede handen bij Fernanda. We voelden ons heel erg op ons gemak tijdens de shoot. De resultaten waren supermooi! We zijn heel erg tevreden met onze foto's! De reacties van familie en vrienden waren ook heel positief. Zeker een aanrader!
Nicky vochten schreef op januari 17, 2020:
Wij boekten onlangs een cake smash en splash sessie voor onze kleine meid die 1 jaar werd. De ontvangst was zeer warm en welkom en zoë voelde haar meteen helemaal in haar element. Foto's voor de mini sessie waren dus al zeker geslaagd. Over naar de smash.... Zoë had ondertussen al een beetje honger dus we dachten dat dit zeker geen probleem zou worden maar helaas, de cake smaakte haar niet en werd telkens weggeduwd waarna ze uiteindelijk zelfs weg kroop. Toch kreeg Fernanda het voor elkaar om toch nog zeer leuke foto's van de smash te krijgen, toppie! Tenslotte de badsessie. Aangezien zoë een echte waterrat is dachten we niet dat dit problemen zou geven, maar.... de honger was aan het winnen.... Toch kreeg Fernanda met haar enthousiasme en geduld ook hiervan zeer leuke foto's! Wat ons betreft een meer dan geslaagde sessie met super mooie foto's als herinnering <3
Phyllis schreef op januari 15, 2020:
In december 2019 werd onze jongste spruit 1 jaar en dus tijd voor zijn eerste fotosessie. Super leuke ontvangst en alle attributen waren zeer interessant voor hem. Super toffe foto's waren het resultaat. Natuurlijk konden een paar foto's met zijn 3 zussen niet ontbreken. Ook deze waren super mooi. Ben er zeer blij mee.
Shari Kokkelkooren schreef op december 19, 2019:
Voor de eerste keer boekte wij een mini kerstsessie bij Digidroom. We werden zeer vriendelijk onthaald, alsook super lief en zacht naar onze kindjes toe. De foto's waren tip top in orde, zeg maar super prachtig! Alles verliep heel vlot en correct, wij kunnen Digidroom alleen maar aanraden!!
Dewil Sara schreef op december 9, 2019:
Wij hebben een ontzettende leuke newbornshoot achter de rug nu een 8tal weekjes geleden. Dit was een zeer aangename fotoshoot. Ons kleintje gaf ik in vertrouwen aan Fernanda. Ik was er eerst niet gerust in dat geef ik eerlijk toe , maar ze stelde ons gerust en was zo lief en zacht voor ons prinsesje. Ons meisje heeft er zelf niets van gemerkt. Zo flink dat ze was. Fernanda toverde onze prinses echt om tot een fotomodel. Verder liep de communicatie uitstekend en werden we goed op de hoogte gebracht. Het waren ook steeds heel duidelijke e-mails. Je krijgt waarvoor je betaald. Kwaliteit en kwantiteit zijn zeer top! De foto’s zijn afgewerkt en je kan zelf kiezen en dat is heel belangrijk ! Bedankt voor de top ervaring. Wij zijn er van overtuigd wij komen nog terug ! Elk moment willen we graag bij jou laten vastleggen. Dit omdat we er zo gerust in zijn dat het allemaal goed komt ! Toppie.
Gitte Reyntjens schreef op december 9, 2019:
Voor de eerste keer kwamen we met laïs ondertussen is laïs Al 4 jaar Hebben we leuke foto’s van toen ze een baby was en toen ze 1 Jaar was Nadien kwam loris aan de beurt. Ook leuke foto’s van baby en 1 jaar En nog beetje later kwam Loïc Ook dezelfde babyfoto’s En ondertussen ook al 1 jaar en ook prachtige foto’s !!!! Binnenkort nog eens van alle 3 ?. Alles was tipper de top in orde ?
Amy schreef op december 9, 2019:
In februari 2019 heb ik voor het eerst een foto shoot geboekt voor mijn 3 kindjes. Alle 3 onder de 5 jaar oud dus een hele uitdaging dacht ik. Niets was minder waar. Voor mijn jongste dochter waren er prachtige outfits ter beschikking, hele leuke props en mooie backgrounds. De foto's werden met veel geduld en liefde genomen met ontzettend mooie foto's als resultaat. Nogmaals enorm bedankt! Wij komen zeker terug. Groetjes Amy