Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
110 entries.
Martine wrote on 25/03/2023
Wat een aangename verrassing om een fotosessie te winnen! Met mijn zoontje Berndt (4jaar) vorige week de shoot laten doorgaan. Zo'n mooie foto's 🥰 ... Dankjewel voor het onthaal en leuke fotosessie!
Brenda wrote on 13/02/2023
Begin januari een testfotoshoot laten doen hij Fernanda met mijn dochtertje. Wat een aangename ervaring! De dochter was van de eerste moment op haar gemak en genoot van elke seconde, wat maakt dat wij super mooie foto's hebben als eindresultaat! Danku voor alles.
Lindsay wrote on 31/01/2023
Ongeveer een jaar geleden stonden we samen met onze dochter, toen ongeveer 3 weken oud, voor het eerst in de studio bij Fernanda! En onmiddellijk voelden we ons daar bijna thuis, wat een warme en lieve vrouw. Ze heeft zoveel geduld en is geweldig met onze dochter. Na die eerste sessie kregen we zoveel mooie foto’s, die we altijd zullen koesteren, dat we besloten om elke maand een kort bezoek te brengen. Elke maand even de tijd stil zetten, elke maand wikken en wegen welke foto’s te kiezen, want stuk voor stuk zijn ze geweldig. Ik kan Fernanda dan ook niet genoeg aanbevelen! Top fotografe, top persoonlijkheid! Bedankt voor alle mooie herinneringen! Hopelijk zullen we er nog vele blijven maken ☺️
K.M.c.m.f. wrote on 05/12/2022
Bedankt voor de gezellige middag met hele mooie foto’s als eindresultaat! *Familieshoot* Zeer kindvriendelijk, aanrader prijs/kwaliteit, flexibel, snelle respons en service 👍
Nancy wrote on 11/10/2022
Het was niet evident om tussen al deze mooie foto's te kiezen! Bedankt voor de kwaliteit, snelle service én geduld 🙂
Jessica wrote on 17/06/2022
Ik denk dat we ondertussen al 7 of 8 shoots hebben gehad bij Fernanda en we zijn niet van plan om er nu mee te stoppen! Juist weer een hele mooie zwangerschapsshoot gehad en binnenkort volgt de newbornshoot! Altijd super tevreden, wij blijven terugkomen!!
Natacha, Emélie & Vince wrote on 10/05/2022
Weer super tevreden over deze luxe cakesmash. Wat een toppertje is Fernanda toch. Weer super prachtige foto’s van mijn 2 schatjes. Wij boeken zeker nog wel eens een shoot 🥰 Doe zo verder x
Whitney wrote on 06/05/2022
Ik heb een familie sessie gewonnen via de facebook groep ''drukke mama's'' en wat een fantastische prijs was dat! Zo'n leuke dag, alles ging gemoedelijk en we waren direct op ons gemak. Ook onze dochter van 7 maanden en hond van 10 jaar vonden het fantastisch. Wat een mooie herinneringen die weer op beeld zijn vastgelegd. Fernanda weet echt hoe ze prachtige ''niet geposeerde'' foto's moet maken. wij boeken zeker nog eens een shoot bij haar! Bedankt!
Kathy wrote on 06/05/2022
Fernanda heeft dit super goed gedaan. Het is een hele lieve vrouw, ze gaat geweldig goed om met mijn kleine Nio. Ze is heel vlot in de omgang, je voelt je meteen op je gemak. Ik heb haar veel lastiggevallen 🤭 en toch bleef ze steeds vriendelijk en professioneel. De foto's zijn ook fantastisch uiteraard, ik zou haar iedereen aanraden. Prijs - kwaliteit valt ook zeker niet over te twijfelen, dit is het zeker waard. Ik ben heel blij dat ik haar gekozen heb voor de prachtige foto's van mijn zoontje.
Esther en Tim wrote on 15/03/2022
Fernanda ging op een lieve, rustige en zorgzame manier om met onze kindjes, wat geresulteerd heeft in prachtige foto's. Foto's waaruit wij niet konden kiezen omdat ze zo mooi zijn! Wanneer we verscheidene keren vroegen om dingen aan te passen, deed ze dit zonder enig probleem. Een absolute aanrader!
Liesbeth wrote on 15/03/2022
Bedankt Fernanda voor de mooie foto's! Hoewel je een onbekende was voor ons en ons zoontje van 2 jaar hadden we vanaf het eerste ogenblik een goed gevoel bij je waardoor het niet aanvoelde als een fotoshoot, maar eerder een leuk uitje naar de Kesselse Heide. Het leverde dan ook prachtige spontane beelden op en een leuke namiddag. Bedankt.
Sarah en Marthe wrote on 14/03/2022
Wat een feest dat we weer op foto mochten bij de altijd lieve Fernanda. Dochterlief was meteen op haar gemak en er werd geluisterd naar haar input. Het voelde net als 7j geleden bij de geboorteshoot als even relax foto's gaan nemen bij een vriendin. Het resultaat is ook adembenemend mooi maar goed natuurlijk een heel schoon kind 😜 Dank je lieve Fernanda,voor de fijne middag en de pareltjes van foto's
Eline wrote on 14/03/2022
Super blij met de mooie foto's van onze dochter Cézanne. Je ging heel rustig en professioneel aan de slag, zeker een aanrader!! Heel erg bedankt 🙂
Veronique wrote on 08/03/2022
Supper leuke foto's Twas een supper moment !! Dit was echt genieten Dankjewel !
Sanne en Jonas wrote on 11/01/2022
Een keuze maken tussen al deze foto's was een heel moeilijke opgave! Bedankt voor je professionele en warme ontvangst in deze toch wel bizarre tijd, je geduld en de aangename babbels tussendoor.