Gastenboek

Boekte je een foto-sessie bij Digidroom, dan vinden wij het superleuk om je feedback te lezen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
*: Verplicht veld
32 berichten.
Shauni Horemans schreef op oktober 18, 2019:
Voor de 1e keer een newborn shoot laten doen bij Fernanda, bedankt voor de mooie foto’s. We waren direct op ons gemak bij haar, ze ging heel liefdevol om met Kaan wat ik erg apprecieer. Niets is teveel en ze doet dit echt met heel haar hart. Nogmaals bedankt Digidroom!
Tim en Gitte Laurysen schreef op oktober 14, 2019:
Wij zijn al voor de 6de keer bij digidroom geweest en het resultaat is weer fantastisch! Al onze kids (3) hebben een newborn en een cakesmash gedaan. Super vriendelijk en open ontvangen! Het is zeker niet de laatste keer geweest ;).
Hilde schreef op oktober 12, 2019:
Al voor de derde keer, een prachtige fotoreeks! Je bent heel aangenaam en geduldig in omgang en voelt goed aan welke foto's er gemaakt kunnen worden! We maken van onze herfstwandeling in Malle graag een jaarlijkse traditie!!! Bij deze raden we Digidroom graag aan aan iedereen die een mooie gezinsfoto wil!
Melissa schreef op oktober 9, 2019:
Bedankt voor de geweldige namiddag, we hebben er echt van genoten! Je bent een geweldige vrouw en we voelden ons direct goed door de rust die je uitstraalde. Je hebt al jaren ervaring en dat merk je, je geeft goede tips en maakt prachtige foto's. Digidroom is echt een aanrader!
Christine schreef op oktober 7, 2019:
Bedankt Fernanda voor ons pasgeboren zoontje te vereeuwigen op prachtige foto’s. We zijn heel tevreden met het resultaat. Je straalde rust en vertrouwen uit en je doet je uiterste best om aan de wensen van mama en papa te voldoen. Ze zijn maar zo kort zo klein en het is een herinnering voor het leven, dankjewel!
Sivan Roz schreef op oktober 6, 2019:
We hadden een zwangerschap sessie geboekt met de kindjes. Het was een prachtige fotosessie. We zijn ontzettend blij met het resultaat, echt super mooie foto’s om te koesteren. Hartelijk bedankt1
Shana Van Lommen schreef op september 29, 2019:
Wij zijn super gelukkig met de kerst mini van onze Leon. Fernanda heeft weer prachtige beelden voor ons gemaakt om te koesteren. We krijgen enkel maar positieve reacties en zelf kunnen we niet stoppen met kijken naar de foto’s. Net zoals met de foto’s van de zwangerschap zijn we nu weer super tevreden. Dankjewel!
Lesley Smits schreef op september 25, 2019:
Net weer de prachtige foto’s ontvangen van onze laatste shoot. Al meerdere keren een fotoshoot gedaan bij Digidroom en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Steeds prachtige foto’s! Wij hebben 2 kleine kindjes waardoor foto’s nemen niet altijd even vlot verloopt maar Fernanda heeft enorm veel geduld en dankzij de super lieve aanpak kan ze onze kapoenen steeds mooi lachend op de foto krijgen. Zeker een aanrader! Tot snel Lesley, Sunny, Sienna & Jaxx
Rubin-Schittekat schreef op september 25, 2019:
Ondertussen al onze 8ste fotoshoot in nog geen 6 jaar tijd, Jordan en James zijn groot geworden voor de lens van Fernanda. Keer op keer de mooiste foto’s ,de beste ideeën,niets is teveel ze doet het met veel liefde en met ongelooflijk veel geduld . Bedankt om ons gezinnetje en vooral de meisjes zo mooi op beeld de brengen ! Veel liefs Simon , Wendy , Jordan en James
Tamara schreef op september 23, 2019:
Bedankt voor de fotoshoot die ik gewonnen heb via facebook. Iedereen is vol lof over de foto’s! Een enorm grote merci!