Wat moet ik meebrengen bij een newborn sessie?

Breng altijd voldoende eten, pampers en vochtige doekjes mee. Haakte oma een dekentje, ontwierp je zelf je geboortekaartje of gebruikte je een speciaal ontwerp om je doopsuiker te presenteren, breng dit dan zeker en vast mee. We verwerken dit in de sessie en maken er een uniek plaatje mee.

Kan grote broer/zus mee op foto?

Uiteraard kan dit! Dan kies je voor pakket large/extra large. Omdat een newborn sessie doorgaans 3 tot 4u verloopt (incl voedingen, pamperwissel, knuffelmomenten) raad ik aan dat grote broer/zus ofwel aan het begin van de sessie of aan het einde gebracht wordt. Hierdoor duurt het voor hen niet lang, en blijft het voor iedereen leuk.

Wat is het verschil tussen een newborn sessie “Mini” en “Medium”?

Een newborn mini-sessie duurt eerst en vooral veel korter. Hierdoor is er minder tijd om de baby in slaap te sussen, en maken we grotendeels wakkere foto’s …al dan niet ingebakerd. Het aantal poses is bovendien beperkt (2 à 3 op het kussen, en 1 prop naar keuze en in overleg). Een newborn mini is… Read More

Hoe laat begint een newborn sessie?

Een newborn sessie start rond 10u en kan soms uitlopen. Denk eraan iets mee te brengen om de eerste honger te stillen. Water, frisdrank, koffie en thee zijn aanwezig.

Kan een newborn fotosessies ook op verplaatsing?

Ik heb ervoor gekozen om enkel newborns te fotograferen in mijn gezellig in-huis studio waar al het nodige materiaal voorhanden is.

Wanneer vindt een newbornsessie plaats?

Ik fotografeer newborns bij voorkeur tussen de eerste 10-14 dagen na hun geboorte. Ze slapen dan dieper, laten zich makkelijker poseren, en hebben minder last van baby-acné.

Wanneer boek ik het beste een newbornsessie?

Om zeker te zijn van een plaatsje is het aan te raden reeds te boeken tijdens de zwangerschap. Op basis van de uitgerekende datum, wordt een voorlopige datum vastgelegd. Beval je vroeger/later, dan blijft er ruimte om te verschuiven.